Prima ediție a „International Erasmus Library Staff Week” la UMFST

THE ROLE OF ACADEMIC LIBRARIES IN RESEARCH AND OPEN KNOWLEDGE

Departamentul de Relații Internaționale al Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, în colaborare cu Biblioteca universitară, organizează în perioada 15-19 mai 2023, prima ediție a „International Erasmus Library Staff Week at George Emil Palade University of Medicine, Pharmacy, Science, and Technology of Targu Mures”.

„Săptămâna Internațională Erasmus a Bibliotecarilor” oferă contextul și oportunitatea schimbului de idei, experiențe profesionale între bibliotecari din diverse țări, propunându-și să reunească cele mai bune practici din bibliotecile academice internaționale.

Pornind de la rolul bibliotecilor academice în cercetare și cunoaștere, acest program este deschis tuturor categoriilor de personal din biblioteci, implicat în activitățile universităților europene.

Evenimentul va reuni profesioniști din biblioteci universitare din Polonia, Slovacia, Ungaria, Georgia, cu scopul de a împărtăși experiențe și de a crea noi rețele profesionale.

Mai multe detalii: https://biblioteca.umfst.ro/erasmus-staff-training-week/.

Programul evenimentului poate fi consultat aici:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram