Primul pas spre a deveni student UMF Tîrgu Mureș

principalaPeste 300 de liceeni din întreaga țară au sosit, la sfârșitul săptămânii trecute, la Tîrgu Mureș, pentru a „gusta” din viața de student al Universității de Medicină și Farmacie. Entuziasmul și curiozitatea s-au citit pe chipurile tinerilor de cum au pășit în Universitate. Elevilor le-a fost prezentată oferta educațională, infrastructura didactică și de cercetare a UMF Tîrgu Mureș.

2
Conf. univ. dr. Nagy Előd, prorectorul UMF Tîrgu Mureș

Asociația Studenților Maghiari, cu sprijinul UMF Tîrgu Mureș, a organizat cea de-a XIV-a ediție a evenimentului „Zilele Porților Deschise Universitare”, la care au participat elevi din toate colțurile țării. Participanții au vizitat Centrul de Simulare și Abilități Practice, Centrul Integrat de Medicină Dentară, Centrul Integrat de Învățământ Farmaceutic, Biblioteca Universității, Disciplina de Mortopatologie, Muzeul Disciplinei de Anatomie, SMURD Tîrgu Mureș și Campusul Universitar, fiindu-le prezentate toate facilitățile.

4
Conf. univ. dr. Mártha Krisztina, prodecanul Facultății de Medicină Dentară
presedintele asociatiei studentilor maghiari
Ladányi Emmánuel, președintele Asociației Studenților Maghiari

1Președintele Asociației Studenților Maghiari, Ladányi Emmánuel, a transmis că evenimentul s-a bucurat de succes și le-a mulțumit vizitatorilor, organizatorilor și partenerilor pentru eforturile depuse. „Elevii au sosit la Tîrgu Mureș entuziasmați, curioși și bucuroși că au șansa de a cunoște structura și oportunitățile Universității. Peste 300 de vizitatori s-au bucurat de atmosfera extraordinară de „student life” a orașului. Elevii au fost îndrumați în alegerea drumului perfect. Sperăm și ne dorim ca acest eveniment tradițional al Asociației Studenților Maghiari, organizat în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie, să fie un prim pas spre o universitate renumită”, a afirmat Ladányi Emmánuel.

3urgente

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram