Program de schimb de experiență pentru viitorii stomatologi

IMG_8708Organizația Studențească de Medicină Dentară din cadrul Facultății de Medicină Dentară a UMF Tîrgu Mureș derulează, timp de o săptămână, în perioada 26 februarie – 3 martie 2018, ediția de primăvară a programului de schimb de experiență InterDentis, care este dedicat studenților la facultățile de la medicină dentară din întreaga țară.

Studenții care vor ajunge la Tîrgu Mureș săptămâna viitoare vor experimenta viața de student la UMF, organizatorii pregătindu-le un program extrem de complex, care cuprinde atât activități didactice, cât și activități de recreere și socializare.

„Studenți din diferite centre universitare precum: București, Timișoara, Cluj Napoca, Iași, Sibiu vor vizita întregul campus universitar printre care și Centrul de Simulare și Abilități Practice, vor experimenta cum decurge activitatea didactică în cadrul UMF Tîrgu Mureș, putând participa la cursurile și lucrările practice ale diferiților ani de studiu. Activitățile didactice vor fi urmate de serile sociale împreună cu voluntarii noștri care vor include karaoke, treasure-hunt, bowling etc.”, a precizat Diana Chifăr, coordonatorul InterDentis.

Mai mult decât atât, oaspeții vor participa la ediția cu numărul cinci a Simpozionului Național Științific OSMDentis, un eveniment cu tradiție desfășurat cu scopul de a le prezenta studenților actualitățile în stomatologie.

„Anul acesta, combinăm distracția cu știința și învităm studenții care ne vor vizita să participe la Simpozionul OSMDentis, care se organizează între 28 februarie și 3 martie 2018, pentru afla informații utile și de actualitate din domeniul stomatologiei”, a arătat Diana Chifăr. 2 medicina dentara

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram