Cursurile de pregătire pentru admitere debutează sâmbătă

cursuri admitere umfDragi viitori studenți ai Universității de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș,

Înscrierea și participarea la cursurile de pregătire pentru examenul de admitere, care vor debuta sâmbătă, 24 februarie 2018, reprezintă un pas extrem de important spre admiterea din data de 25 iulie 2018.

Cursurile susținute de către cadrele didactice ale Universității noastre sunt organizate cu scopul de a vă ajuta să vă acomodați cu atmosfera de examen, să vă testați cunoștințele acumulate pentru examenul de admitere și să observați, unde este cazul, ce capitole necesită aprofundare. Fiecare ședință va acoperi patru capitole și se va finaliza cu un test din materialul parcurs în ședința respectivă. Acest test va cuprinde și întrebări la prima vedere.

Cu acest prilej, vă invităm să vizitați campusul universitar și să observați spațiile moderne în care învață studenții UMF Tîrgu Mureș. Acestea oferă acces la învățământ și cercetare de prestigiu. Mai mult decât atât, vă așteptăm la Shop-ul UMF, de unde vă puteți achiziționa tricouri personalizate cu sigla UMF, suveniruri și alte produse de colecție, care să vă amintească de prima voastră vizită la UMF Tîrgu Mureș.

Vă așteptăm cu drag și vă dorim mult succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram