Programul cursurilor de pregătire pentru admiterea la UMF, la biologie și chimie

cursuri admitere umfUniversitatea de Medicină și Farmacie (UMF) din Tîrgu Mureș organizează, în perioada februarie – aprilie 2018, cursuri de pregătire la biologie și chimie organică pentru viitorii candidați la admiterea la UMF Tîrgu Mureș.

Cursurile se vor desfășura începând cu ora 08.30, indiferent de dată sau locaţie, în Campusul UMF, locația propriu-zisă (sala) urmând a fi anunțată prin afișe şi pe site-ul UMF Tîrgu Mureş.

Fiecare ședință va acoperi patru capitole și se va finaliza cu un test din materialul parcurs în ședința respectivă. Costul unei ședințe este de 50 lei, taxă care va fi plătită online sau la faţa locului.

Programul cursurilor de pregătire la biologie pentru admiterea din 2018 este disponibil aici.

Programul cursurilor de pregătire la chimie organică pentru admiterea din 2018 este disponibil aici.

Liga Studenților din Tîrgu Mureș, în parteneriat cu UMF Tîrgu Mureș, organizează simularea examenului de admitere, în luna aprilie și cu aproximativ 10 zile înainte de admiterea propriu-zisă. Simularea se desfășoară atât pentru specializările mari (Medicină, Medicină Dentară și Farmacie), cât și pentru specializările mici (Asistență Medicală Generală, Balneofiziokinetoterapie și Recuperare, Nutriție și Dietetică, Tehnică Dentară și Cosmetică Medicală), pentru ambele probe de concurs (biologie și chimie) și în ambele limbi de predare: limba română și limba maghiară.

Pentru mai multe detalii vă invităm să accesați forumul oficial de discuții al admiterii: https://www.facebook.com/groups/UMFTGM2018/.

Înscrierea la cursuri se va face online. Vom reveni cu detalii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram