A apărut un nou număr al revistei Alumni! 

Alumni este comunitatea care reunește generații de absolvenți, specialiști în domeniile studiate, formați în această universitate de prestigiu. Paginile publicației Alumni prezintă parcursul profesional și gândurile acestora. 

Proiectul Alumni a prins contur în Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș în urmă cu câțiva ani și s-a transformat treptat într-o comunitate formată din absolvenți UMFST care își desfășoară activitatea profesională în toate colțurile lumii. 

Parcurg, de fiecare dată, cu emoție paginile revistei Alumni, sunt curios și bucuros să aflu noi povești de succes ale absolvenților UMFST, care sunt astăzi profesioniști desăvârșiți în domeniile lor de activitate și ambasadori ai Universității în lumea întreagă. Ei sunt modele pentru tânara generație, pentru actualii noștri studenți, tineri însetați de cunoaștere și dornici de a atinge cele mai înalte culmi. 

Alumni reunește generații de absolvenți. Toți au în comun atașamentul față de Universitatea care i-a format ca oameni și ca profesioniști, care le-a deschis noi orizonturi și le-a insuflat convingerea că educația reprezintă cea mai bună investiție pe care o pot face. 

E Pluribus Unum! ”

Rector,
Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei

Vă invităm să răsfoiți paginile numărului 4 al revistei, aici: https://alumni.umfst.ro/wp-content/uploads/Revista-Alumni-numarul-4.pdf.

Prezentul număr a fost elaborat în cadrul proiectului „Internaționalizarea UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, între continuitate și descoperire de noi valențe ancorate în contextul dinamicii externe”CNFIS-FDI-2022-0591, director de proiect Prof. univ. Dr. Angela Borda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram