Studenții UMFST, invitați să participe la competiția internațională BRANDSTORM

Studenții UMFST G.E. Palade Tg. Mureș sunt invitați vineri, 3 februarie, ora 11:00, la o întâlnire online cu reprezentanții brandului L’Oreal, în vederea înscrierii la competiția internațională BRANDSTORM.

Desfășurat în peste 65 de țări și ajuns deja la a 31-a ediție, evenimentul le oferă participanților posibilitatea de a prelua rolul de Project Management și de a inova prin ideile lor.

Începând cu ediția BRANDSTORM 2023, toți participanții vor avea oportunitatea de a obține un certificat oficial care poate contribui la cariera lor profesională.

În misiunea BRANDSTORM 2023, totul pleacă de la „Crack the new codes of Beauty”. Echipele vor fi formate din 3 membri, iar fiecare echipă va trebui să dezvolte una dintre axele misiunii:

  • REINVENT CONSUMER ENGAGEMENT : New platforms , New services , Virtual ownership & products
  • CREATE VIRTUAL EXPERIENCES : Gaming , Social & Communities , NFT for exclusive access, to unlock XP & reward loyalty
  • CELEBRATE NEW SELF-EXPRESSION : Creators & artistry , Avatars , Diversity

Potrivit calendarului competiției, termenul limită de înscriere și încărcarea prezentării de 3 slide-uri și 1 minut video pitch este 6 martie 2023. În data de 9 martie 2023 va avea loc semifinala națională, iar în 30 martie, finala națională.

Luna aprilie este dedicată unui learning hackaton pentru finaliștii naționali, urmând semifinala și finala internațională care va avea loc la Paris.

Premiul competiției este un internship de 3 luni la HQ L’Oreal din Franța, cu toate costurile acoperite de L’Oreal.

Linkul de participare la întâlnirea online a studenților UMFST G.E. Palade Tg. Mureș cu reprezentanții brandului L’Oreal de vineri, 3 februarie, ora 11:00, este: https://meet.google.com/yny-kjpx-wai

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram