Simularea concursului de admitere la UMFST, disciplina Chimie

Colegiul Național „Unirea” din Târgu Mureș, în colaborare cu ISJ Mureș și Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș organizează joi, 26 ianuarie 2023, între orele 12:00 – 15:00, SIMULAREA CONCURSULUI DE ADMITERE la UMFST, proba de concurs CHIMIE, pentru admiterea la programele de studii Medicină, Medicină militară și Medicină dentară și proba de concurs CHIMIE ORGANICĂ, pentru admiterea la programul de studii Farmacie.

Concursul se va desfășura la Colegiul Național „Unirea” din Târgu Mureș și este destinat elevilor din clasele a XI-a și a XII-a care studiază în limbile română și maghiară în învățământul secundar superior (licee și colegii) din județul Mureș.

Profesorii de chimie de la clasă vor descărca metodologia și formularul de înscriere de pe website-ul Colegiului Naţional „Unirea” din Târgu Mureş – www.colegiulunirea.ro sau de pe website-ul Inspectoratului Școlar Județean Mureș – https://fizchprofesor.wordpress.com.

După completare, formularul va fi transmis pe adresa de e-mail: euro_yoka@yahoo.com

Înscrierile se vor face până în data de 24.01.2023, ora 15:00.

Elevii vor avea asupra lor actul de identitate.

Prezența participanților: joi 26.01.2023, ora 11:30.

Pentru participarea la acest concurs NU SE PERCEPE TAXĂ.

Detalii: pe site-ul Colegiului „Unirea” din Târgu Mureș

„Simulare de admitere la UMFST – Chimie” – https://colegiulunirea.ro/ro/informatii/noutati-colegiul-national-unirea.php?pagina=1

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram