Simularea examenului de Admitere

Liga Studenților din Tîrgu Mureș în parteneriat cu UMFTGM organizează simularea examenului de admitere atât pentru specializările mari (Medicină Generală, Medicină Dentară și Farmacie), cât și pentru specializările mici (Asistență Medicală Generală, Balneofiziokinetoterapie și Recuperare, Nutriție și Dietetică, Tehnică Dentară și Cosmetică Medicală).

Simularea este valabilă pentru ambele probe de concurs (Biologie și Chime) și în ambele limbi de predare – Limba Română și Limba Maghiară. Aceasta va fi organizată în două ediţii. Prima ediţie va avea lor în data de 23 Aprilie 2017, iar cea de-a doua, cu o săptămână înaintea examenului de admitere.

1909897_1663023853986205_5556135615004497853_n

În cadrul simulării, candidaţii vor primi o sută de întrebări la prima vedere. Acestea includ numai materia necesară admiterii, inclusă în cartea ANATOMIE şi FIZIOLOGIE UMANĂ pentru admiterea la facultăţile de medicină”, de Barbara Krumhardt şi I. Edward Alcamo, editura BARRON’S. Aceasta poate fi achiziţionată de la librăria Universităţii de Medicină şi Farmacie Târgu Mureş.

Înscrierile pentru simularea examenului de admitere ce va avea loc in 23 Aprilie 2017, au început!

Susţin faptul că participarea la această simulare este o bună metodă de autoverificare, ajutând din timp la umplerea lacunelor. Văzând unde greşeşti, te ajută să remediezi în timp util ceea ce ar putea să ducă la o dezamăgire. Şi eu am participat la ambele simulări şi am fost încântată să îmi urmăresc evoluţia între cele două.

Înscrie-te şi tu şi evaluează-ţi cunoştinţele si evoluţia! Accesează linkul ACESTA pentru înscriere.

Andreea Vîlcan, voluntar blog.umftgm.ro

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram