Start Preadmitere la UMFST!

Platforma de înscriere on-line, dedicată Preadmiterii 2022, a devenit activă pentru candidații orientați spre programele de studii de licență și masterat: https://admitere.umfst.ro/.

La preadmitere, studii de licență, se pot înscrie candidații care doresc să urmeze programele de studii cu durată de 3 și 4 ani din cadrul facultăților: Medicină, Medicină Dentară, Farmacie, Inginerie și Tehnologia Informației, Științe și Litere ”Petru Maior”, Economie și Drept.

Lista documentelor necesare înscrierii on-line la programele de studii de licență este disponibilă în platforma dedicată informării candidaților:  https://adminfo.umfst.ro/inscriere-2/

Recomandăm candidaților să consulte „Ghidul pentru înscrierea dosarului” și „Ghidul pentru confirmarea locului”, disponibile în platforma de înscriere: https://admitere.umfst.ro/.

Platforma de informare candidați: https://adminfo.umfst.ro/

Pentru informații suplimentare, candidații se pot adresa Oficiului pentru Admitere (Oad) din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș:

e-mail: oficiu.admitere@umfst.ro sau la telefon (linie directă) 0265 208 948, 0265 215 551/ int. 164.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram