Simularea examenului de admitere la programul de studii Arhitectură în limba engleză

Liga Studenților din Târgu Mureș, în parteneriat cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, organizează duminică, 15 mai 2022, prima ediție din acest an a simulării examenului de admitere la programul de studii Arhitectură în limba engleză, din cadrul Facultății de Inginerie și Tehnologia Informației, UMFST G.E. Palade Tg. Mureș.

Simularea reprezintă o oportunitate pentru candidații orientați spre acest program de studii, oferindu-le astfel posibilitatea de a se familiariza cu modalitatea de examinare și tipologia cerințelor examenului de admitere din luna iulie a acestui an.

Programul de studii Arhitectură în limba engleză, în sistem integrat de licență și master, cu o durată de 6 ani, forma de învățământ cu frecvență, oferă un cadru generos de educație universitară pentru tinerii interesați de acest domeniu. Profesionalismul pregătirii și formării studenților este asigurat de parteneriatul dintre Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș și Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București.

Află mai multe despre programul de studii Arhitectură în limba engleză accesând linkurile:

Pentru informații actualizate privind simularea examenului de admitere la Arhitectură în limba engleză, urmăriți pagina oficială a organizatorilor: https://www.facebook.com/LigaUMF și/ sau https://www.facebook.com/simulareumfst.  

Site-ul oficial pentru înregistrarea participanților la simulările organizate în vederea admiterii la UMFST: https://simulareadmitere.lstgm.ro/.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram