Studentă la Drept, pe podium în cadrul unui concurs internațional

Mihaela Trisca ZagreanuAcademia Navală „Mircea cel Bătrân” din Constanța a organizat, în perioada 12 – 13 aprilie 2019, ediția cu numărul 41 a Sesiunii Internaționale de Comunicări Științifice Studențești CADET-NAV, la care au participat 300 de concurenți de la 14 universități din țară și din străinătate (Polonia, Portugalia,  Grecia, Bulgaria, Croația și Ucraina).

Mihaela Simona Trișcă Zăgreanu, studentă în anul III la Specializarea Drept a Facultății de Economie și Drept din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș, s-a situat pe locul al doilea.

Mihaela Simona Trișcă Zăgreanu a fost premiată la secțiunea Științe Fundamentale cu lucrarea intitulată „Russia. Still a threat to the Eastern Europe?”, sub îndrumarea Profesorului Universitar Doctor Dragoș Chilea, Președintele Baroului Penal Internațional.

În cadrul aceluiași eveniment s-a făcut remarcată și studenta Andrada Maria Moldovan, care, sub îndrumarea aceluiași cadru didactic universitar, a prezentat lucrarea intitulată „Russia. Friend or Enemy?”.

Foto Mihaela Trisca Zagreanu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram