Studenții UMFST Târgu Mureș, invitați să se înscrie la Școala Internațională de Vară din Vilnius

Scoala de varaUniversitatea de Științe Aplicate din Vilnius, Lituania, organizează, în august 2019, o nouă ediție a Școlii Internaționale de Vară, la care sunt invitați să se înscrie și studenții Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș.

La Școala de Vară se pot înscrie studenți de la toate programele de studii interesați să-și îmbunătățească cunoștințele și abilitățile profesionale, precum și cele creative și lingvistice. Aceștia vor putea participa la următoarele cursuri: Creativity, Entrepreneurship și Intercultural Competence.

Înscrierea la program este: 400 euro pentru studenții care provin din universități cu care Universitatea din Vilnius are semnat un acord de colaborare sau 600 euro pentru ceilalți studenți. Costurile acoperă înscrierea, cazarea, cursurile, certificatele, transportul local, mesele (mic dejun și prânz) și programele sociale. De asemenea, în program sunt incluse și vizite la diferite companii. Studenții vor primi 3 credite academice ECTS.

Informații suplimentare referitoare la programul cursurilor, înscrieri și alte detalii se regăsesc aici: http://summerschool.viko.lt/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram