Un nou workshop al Societății pentru Inovație, Dezvoltare și Educație Medicală

SSCRSocietatea pentru Inovație, Dezvoltare și Educație Medicală, sub egida Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie Târgu Mureș, organizează, în data de 11 mai 2019, prima ediție a workshop-ului „Medical – Basic Techniques”.

Tematica workshop-ului urmărește să aducă în prim plan importanța efectuării corecte a anamnzei și a examenului clinic obiectiv pe aparate și sisteme, noțiuni indispensabile stabilirii unui diagnostic prezumtiv.

Workshop-ul se adresează atât studenților din anii preclinici, cât și celor din anii clinici care doresc să își dezvolte capacitatea de a interacționa cât mai eficient cu pacientul, în vederea obținerii informațiilor relevante pentru stabilirea unui diagnostic prezumtiv cât mai precis.

Cum se desfășoară workshop-ul?
După prezentarea teoretică a aspectelor ce vizează efectuarea corectă, completă și eficientă a anamnzei pacientului și a examenului clinic obiectiv pe aparate și sisteme, instructorul va realiza și o demonstrație ce urmărește fixarea noțiunilor teoretice anterior iterate. Ulterior, studenții vor avea posibilitatea să pună în practică noțiunile acumulate, suprevegheați de către instructor.

Cât durează evenimentul?
Acesta este structurat pe o zi, cu împărțirea tematicii astfel încât să se permită participanților parcurgerea acesteia într-o manieră relaxată și conform ritmului de învățare a fiecărui participant în parte.

Înscrierile se fac aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram