Studenți din 12 centre universitare din România, prezenți la evenimentul  Local Boards Training

Erasmus Student Network (ESN) Târgu Mureș, cu sprijinul UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, organizează, în perioada 20-23 iulie 2023, evenimentul național Local Boards Training, care va renuni comitetele de conducere ale celor 14 secțiuni locale ESN din 12 centre universitare din România.

Un număr de 60 de participanți vor fi implicați în ateliere și sesiuni dedicate consolidării competențelor tehnice și extinderii cunoștințelor în domenii cheie. Astfel, vor fi abordate subiecte precum planificarea strategică, comunicarea eficientă, managementul proiectelor și rezolvarea problemelor. În același timp, se va pune un accent deosebit pe dezvoltarea unor abilități esențiale, cum ar fi: munca în echipă, adaptabilitatea, empatia și proactivitatea.

Erasmus Student Network este o organizație internațională studențească non-profit prezentă în 40 de țări. Misiunea sa este de a susține studenții internaționali, de a-i ajuta să se integreze și de  a le oferi oportunități de dezvoltare personală sub sloganul „Students helping students”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram