Studenții UMFST, invitați să-și împărtășească experiența studențească

Studenții Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș sunt invitați să contribuie la îmbunătățirea experienței studențești și să se alăture studiului inițiat de Ministerul Educației şi Cercetării şi Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior.

Astfel, studenții sunt invitați să completeze, până la data de 18 ianuarie 2021, Chestionarul Național Studențesc – EUROSTUDENT VII.

Chestionarul Național al Studenţilor este un studiu național realizat în premieră asupra gradului de satisfacție a studenților privind calitatea învățământului superior. Acest demers răspunde nevoii de susținere sistemică a creșterii calității în învățământul superior, prin integrarea perspectivelor studenților față de calitatea diverselor componente educaționale.

EUROSTUDENT este un proiect de studiu științific transnațional. Obiectivul său principal este de a colecta date despre condițiile sociale și economice ale studenților din Europa. În aproximativ 30 de țări, studenții sunt întrebați despre condițiile lor de viață şi studiu, bugetul de timp, ocuparea forței de muncă, veniturile și cheltuielile, dar și mobilitățile internaționale.

Chestionarul poate fi accesat pe: https://chestionar-studenti.ro/.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram