Webinar despre vaccinarea împotriva COVID-19 adresat profesioniștilor din Sănătate

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) anunță organizarea, în data de 21 decembrie 2020, începând cu ora 17.00, a primului webinar dedicat vaccinării împotriva COVID-19, la care sunt invitați să participe profesioniștii din Sănătate.

În cadrul acestui webinar, experții vor prezenta următoarele aspecte cheie privind: elementele aferente campaniei de vaccinare propriu-zise; implicarea personalului medical în campania de vaccinare și comunicare aferente; recomandările concrete pentru comunicarea dintre personalul medical și pacienți referitor la campania de vaccinare împotriva COVID-19; toate informațiile medicale și științifice disponibile la acest moment.

„Criza sanitară provocată de noul coronavirus reprezintă un eveniment fără precedent. Dezvoltarea vaccinurilor împotriva COVID-19 reprezintă cea mai bună veste și totodată cea mai rapidă cale de a încheia această pandemie. România a întreprins în ultimele luni toate demersurile astfel încât această campanie de vaccinare împotriva COVID-19 să se desfășoare transparent, în condiții de maximă siguranță și implicând toți actorii relevanți în procesul decizional. Strategia Națională de Vaccinare prezintă în detaliu toate aspectele vaccinării. Personalul medical, în definiția cea mai largă, reprezintă nu numai elementul central al campaniei de vaccinare ci și elementul cheie în campania de comunicare aferentă vaccinării. Considerăm că este esențial ca personalul medical să primească în cel mai scurt timp toate informațiile disponibile cu privire la procesul de vaccinare pentru o comunicare eficientă cu pacienții”, a transmis Col. Șef de Lucrări Dr. Valeriu Gheorghiță, Președinte al Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

„Ne dorim să organizăm aceste webinarii ori de câte ori apar elemente importante care sunt necesare a fi transmise personalului medical și populației generale. Facem toate eforturile pentru ca pe viitor, participanților la aceste webinarii să le fie acordate puncte educative în cel mai scurt timp.

Linkul de conectare va fi transmis în ziua precedentă. Numărul limită de participanți este de 5000. În situația în care solicitările depășesc acest număr, vom mai organiza încă un eveniment”, a mai arătat Col. Șef de Lucrări Dr. Valeriu Gheorghiță.

Pentru conectarea la eveniment, puteți da click pe linkul de mai jos:

https://unicef.zoom.us/j/97938746398

Invitație eveniment

Agenda webinar-ului

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram