Studenții UMFST, viitori ingineri, în vizite de studiu la angajatori

Studenții Facultății de Inginerie și Tehnologia Informației, din cadrul UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, au avut parte săptămâna aceasta de noi experiențe de formare pentru profesie și inserție pe piața muncii, facilitate de vizitele în cadrul companiilor din domeniile relevante în care se pregătesc.

Marți, 23 mai, studenții specializărilor Inginerie economică industrială și Tehnologia construcțiilor de mașini, anii II și III, au participat cu mult interes la „Ziua porților deschise la TMF”, companie specializată în domeniul proiectării și execuției liniilor de asamblare automatizate și robotizate pentru industria automotive.

Însoțiți de conf. univ. dr. Mihaela Bucur și șef lucr. dr. ing. Mihai Șimon, studenții au avut posibilitatea de a observa în detaliu tehnologiile, procesele tehnologice, echipamentele, instrumentele și metodele de lucru utilizate în cadrul companiei.

Studenții specializării Energetică și tehnologii informatice, anii II și III, au efectuat joi, 25 mai, o vizită de studiu la Centrala Termoelectrică Iernut ROMGAZ, însoțiți de Șef lucr. dr. ing. Daniel Stanciu Dragomir.

În cadrul vizitei, studenții s-au bucurat de un tur ghidat în unitățile actualei centrale, pentru a înțelege modul în care se desfășoară procesele de producție a energiei electrice și au avut ocazia de a vizita și noua centrală care urmează a intra în exploatare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram