Substanţe psihoactive utilizate ca droguri recreaţionale – Campanie Antidrog

„Adevărata ignoranţă nu este absenţa cunoaşterii, ci refuzul de a o dobândi.” Karl Popper

În cadrul Campaniei Antidrog, Asociaţia Studenţilor Farmacişti ne invită la Conferinţa ”Substanţe psihoactive utilizate ca droguri recreaţionale” susținută de Dl.Prof. Dr. Vari Camil. Conferința va avea loc în data de 12 Mai în Sala II din Clădirea Principală, intrarea este liberă. Organizatorii evenimentului declară: “Scopul nostru este de a informa populația despre despre aceste substanțe si ne-am gândit ca populația țintă să fie liceenii si studenții Universității de Medicină si Farmacie Tîrgu Mureș”.

Scopul Campaniei Naționale Antidrog este conştientizarea, asupra riscurilor consumului de droguri în general şi de substanţe noi cu proprietăţi psihoactive în special, precum şi asupra eficienţei strategiilor complementare de petrecere a timpului liber, prin implementarea unei campanii naţionale media şi de promovare a serviciilor oferite de sistemul naţional integrat de prevenire şi asistenţă a consumatorilor de droguri.

13151493_1625092304479473_6190163463090025904_n

Obiectivele campaniei sunt:
1. Elaborarea şi implementarea, la nivel naţional a unei campanii media de conştientizare asupra riscurilor asociate consumului de substanţe noi cu proprietăţi psihoactive, adresată populaţiei generale.
2. Promovarea pe parcursul campaniei, a modalităţilor sănătoase de petrecere a timpului liber ca alternativă la consumul experimental de droguri, prin realizarea de activităţi sportive şi artistice adresate populaţiei cu vârste între 15-24 ani.
3. Creşterea nivelului de informare a populaţiei generale privind posibilitatea de accesare a serviciilor existente la nivel naţional prin promovarea pe parcursul campaniei a reţelei naţionale de prevenire şi asistenţă integrată a consumatorilor de droguri.

Așa că nu uitați, ne vedem în data de 12 Mai, sala II din clădirea principală a Universității de Medicină și Farmacie Tîrgu Mureș.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram