Summit de integritate pentru prosperitate, la UMF Tîrgu Mureș

DSC_3742Transparency Internațional România, Club Rotary Tîrgu Mureș Maris, Colegiul Pacienților, Deutsche Bank Global Technology și Universitatea de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș au organizat joi, 14 iunie 2018, în Sala Senatului a UMF Tîrgu Mureș, summitul de integritate pentru prosperitate.

Aflat la cea de-a XXIV-a ediție, summitul promovează integritatea ca element cheie al succesului în dezvoltarea mediului public și privat. Viziunea Transparency Internațional România este o Românie onestă, fără corupție, accentul fiind pus pe prevenție, dar și pe mobilizarea mediului de afaceri pentru a oferi un model de dezvoltare bazat pe valori.

Prezentările susținute în cadrul evenimentului s-au axat pe soluții de antreprenoriat social și mobilizare pentru integritate și prosperitate, aspecte particulare ale dezvoltării și ale indicelui de percepție a corupției din România, integritatea în Sănătate, precum și pe fundamentele integrității în Jurământul lui Hipocrate și Declarația de la Geneva. Prezentările au fost susținute de către Marian V. Popa, director Deutsche Bank Global Technology Center România și președinte Transparency Internațional România, Georgeta Filip, expert politici publice Transparency International România, prof. univ. dr. Maria Ana Georgescu, de la Universitatea Petru Maior din Tîrgu Mureș, Cristian Sas, președintele Colegiului Pacienților, prof. univ. dr. Ovidiu S. Cotoi, decanul Facultății de Medicină din cadrul UMF Tîrgu Mureș.

De peste 19 ani, Transparency Internațional România se concentrează pe lupta împotriva corupției și pe promovarea sistemului național de integritate, în special prin activități de cercetare, informare, educare și sensibilizare a opiniei publice.

DSC_3755

DSC_3747

DSC_3749

DSC_3750

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram