Tíz ok, hogy a MOGYE-t válaszd

646x404

  1. Több mint 70 éves hagyomány

A Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem 1945-ben volt alapítva és azóta több tízezer orvos, valamint gyógyszerész végzett itt.

  1. Az ország legkorszerűbb orvosi szimulációs központja

A frissen alapított Szimulációs és Gyakorlati Ügyességi Központ tökéletes helyet biztosít arra, hogy az egyetemisták a tantárgyaknak úgy az elméleti, mint a gyakorlati vonatkozásait maximálisan elsajátítsák.

  1. A marosvásárhelyi egyetemi klinikák Románia legnevezetessebbei között vannak számon tartva

A Szív-érrendszeri és Transzplantációs Intézet – a város zászlóvívő klinikáinak egyike – a betegkezelés és szakmai képzés kiválósági központja.

  1. Naprakész könyvtár és nemzetközi folyóiratok a diákok szolgálatában

Az egyetem lehetővé teszi, hogy a diákoknak lehetőségük legyen modern könyvekből tanulniuk, illetve a legfontosabb nemzetközi lapok szakcikkeit elérhessék.

  1. Folyamatosan bővülő és modernizálódó egyetemi campus

Az elmúlt öt évben a MOGYE udvarán elkészült az uszoda, a labdarugó pálya, a sport- és tornacsarnok.

  1. Lehetőséged van hazailag és nemzetközileg elismert professzorok előadásait hallgatni
  2. MOGYE változatos oktatási kinálattal rendelkezik

Orvostudomány, fogorvostudomány, gyógyszerészet, általános orvosi asszisztens képzés, balneofiziokinetoterápia,  táplálkozás- és élelmezéstan,  fogtechnikum, orvosi kozmetika, kozmetikai termékek technológiája, testnevelés és sport  mind a diákok rendelkezésére áll, hogy a minőségi képzések után a fiatalok gyorsan elhelyezkedhessenek a munkaerőpiacon.

  1. Sportbázis igénybe vétele

Szolgáltatásaink: edzőterem, labdarugó pályák, fedett és kinti teniszpályák,  röplabdapályák, kosárlabdapályák.

  1. Tandíj csökkentésének lehetősége

Az Önkéntesség az Egyetem Szolgálatában program lehetőséget nyújt a diákoknak, hogy akár felére csökkentsék a tandíjuk értékét. Ha pedig állami helyen vannak, akkor különböző kedvezményekben részesülhetnek (étkezési jegyek az egyetemi kantinban, edzőterem és uszoda díjmentes használata).

  1. Lehetőség a személyes fejlődésre

Liga Studenților, Marosvásárhelyi Magyar Diákszövetség, Gyógyszerészhallgatók Egyesülete, Sürgősségi Orvosi  Egyetemista Szervezet,  Egyetemista Sebészeti Társaság, StudCard – az összes olyan szervezet,a mely lehetőséget ad a személyes fejlődésre, a kommunikációs képességek tökéletesítésére, szervezésre és vezetői tisztség betöltésére.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram