Toamna asta spune DA Balului Bobocilor!

12139996_786626944779389_8319666971574221668_oPe lângă peisajul multicolor desprins parcă din vederi, diminețile reci presărate cu burniță, mirosul de castane proaspăt prăjite, traficul aglomerat ( care anul acesta este de-a dreptul infernal datorită lucrărilor) și atmosfera efervescentă a unui nou an universitar, fiecare toamnă târzie anunță o nouă generație de studenți dornici să pășească pe treptele -proaspăt renovatei- Universități de Medicină și Farmacie din Tîrgu-Mureș.

Așteptările sunt mari, exuberanța e la cote maxime, energia și entuziasmul plutesc în aer: bobocii trec acum de la statutul de liceean la cel de viitor medic. Un ideal până la care calea este presărată cu multă muncă, pasiune, nopți nedormite, gărzi în spital, după-amiezi la bibliotecă, examene peste examene și nu în ultimul rând un jurământ sacru.

Dar viața de student nu presupune doar muncă ci și distracție, socializare și îmbunătățirea abilităților de comunicare. Așa că, dragi boboci, vă invit să răspundeți afirmativ invitației la balul bobocilor și nu doar ca simplii spectatori, ci ca participanți! Este ocazia unică de a vă pune în valoare talentul, personalitatea și de ce nu, stilul. A fi medic nu presupune doar profesionalism ci și a avea charismă, a sti să comunici prin întreaga ta atitudine, a te face plăcut și admirat. Știu că părerile despre acest gen de manifestare sunt împărțite și că scepticismul, preconcepțiile și rigiditatea unora te dezarmează. Și eu, la rândul meu, boboacă fiind, m-am lovit de aceleași descurajări, dar am întâlnit și oameni care m-au îndemnat să particip de dragul experienței și nu regret nicio clipă că le-am ascultat sfatul!

Faptul că îți dorești să participi la balul bobocilor nu înseamnă că ești arogant, că ai o parere exagerat de bună despre tine, că te crezi superior sau alte astfel de false motive care s-ar putea sa te împiedice să vii la preselecții, ci că ești pregătit pentru viața de student, că ești îndrăzneț și dornic să ai parte de noi experiențe, că îți doreși să susții demersul UMFiștilor de a demonstra că și viitorii medici au fel și fel de talente sau preocupări extracurriculare, că ești deschis spre a cunoaște oameni frumoși de la toate facultățile universității, studenți mai mari de la care ai ce învăța și care, își vor dedica în următoarea perioadă timpul liber și răbdarea pentru a construi împreună cu voi, bobocii, un spectacol reușit, o echipă unită și o atmosferă de neuitat!

Peste ani îți vei aminti cu drag de această perioadă din studenție a cărei naivitate și idealism nu se vor mai regăsi în nimic altceva. În plus, reușita de la final, aplauzele și emoțiile care preced decernarea premiilor( care mereu au fost pe măsură) vor încununa întregul efort depus pe parcursul repetițiilor.

Așa că, dragi boboci, toamna aceasta SPUNEȚI DA BALULUI BOBOCILOR!

Înscrieți-vă la preselecții și nu uitați să luați cu voi curajul, charisma, zâmbetul și atitudinea pozitivă! ( Iar fetelor nu le-ar strica o pereche de pentofi cu toc 😛 )

Mult succes tuturor!

Mărgăraș Andrea Sorana – Voluntar blog.umftgm.ro – Miss UMF 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram