Training Camp LSTGM

Liga Studenţilor din Târgu Mureş reprezintă, încă din anul 1990, pe lângă puntea de legătură dintre studenţi şi conducerea universităţii, o organizaţie în care activează un număr impresionant de voluntari.

În fiecare an există noi studenţi dornici de a lua parte la activităţi extracuriculare, iar fiindcă formarea unui grup omogen de voluntari, cărora să le fie oferite oportunităţi de dezvoltare personală e un scop de importanţă deosebită al organizaţiei, Liga Studenţilor organizează şi în acest an consacratul proiect ’’Training Camp’’.

Acesta urmează să se desfăşoare în weekend-ul 27-29 noiembrie, la cabana ’’Şeştina’’, din Sălard, judeţul Harghita şi se anunţă a fi o experienţă memorabilă pentru cei aproximativ 50 de participanţi. Organizatorii au pus la punct un program plin de activităţi menite să le ofere participanţilor oportunitatea de a acumula cunoştinţe şi de a dobândi abilităţi pe care să le poată folosi ulterior. Aşadar, studenţii vor participa la training-uri de public speaking, fundraising, time management şi, nu în ultimul rând, team-building, în urma căruia trainerii bine pregătiţi speră să formeze un grup unit. În plus, precum ne asigură şi participanţii ediţiilor precedente, weekendul va fi presărat cu multă distracţie.

Organizatorii speră ca ’’Training Camp’’ să fie încă un proiect de succes pe care Liga Studenţilor îl desfăşoară şi, de asemenea, că participanţii vor avea parte de un weekend grozav.

Dalia Dreptate – voluntar blog.umftgm.ro

12274698_933419616737084_7536362755435554404_n

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram