Training camp OSMD

Organizația Studențească de Medicină Dentară din Tîrgu Mureș (OSMD Tg. Mureș) își are originile din anul 2012, iar odată cu înființarea sa a început și recrutarea. De la o mână de oameni care erau membrii fondatori am ajuns să fim o echipă în adevăratul sens al cuvântului. Voluntariatul însemnând nu doar implicare pentru o anumită cauză, ci și dezvoltare personală.

OSMd

Numărul membrilor  OSMD Tg. Mureș crește de la an la an, iar odată cu acesta crește și numărul proiectelor pe care le desfășoară. Proiectele prind amploare, voluntarii deprind noi competențe, aptitudini, cunoștințe, iar astfel se reușește pregătirea profesională dar și personală a unui absolvent la Facultatea de Medicină Dentară. OSMD te ajută să îți vezi viața prin altă perspectivă, decât cea de la unitul dentar!

Un proiect devenit deja tradiție a OSMD-ului este Training Camp-ul, care se află la cea de-a IV-a ediție. Inițial  având un rol de integrare socială a membrilor noi, timizii din anul 1 și 2, printre veteranii facultății de Medicină Dentară și implicit printre cei care fondat organizația, s-a reușit în aceste 4 ediții a se aduce acest proiect la un nou nivel, formarea de prietenii între toate facultățile din universitatea noastră.

Pentru că ne-am convins că de la echipa OSMD avem ce să învățăm, precum munca în echipă, ambiție de autodepășire și spirit competitiv, anul acesta am deschis larg ușile către toată comunitatea studențească UMFistă, care poate să participe și să trăiască experiența acestui proiect, care a fost botezat în acest an, BĂTĂLIA REGATELOR.

x

Programul va cuprinde exemple de bună practică pentru a te ajuta să întelegi implicarea în echipă, autodepășirea individuală, alegerea corectă a unui mentor și nu în ultimul rând, importanța spiritului de apartenență la o organizație, grup și echipă!

Lupta pentru „regatul tău”, chiar dacă îți este doar pe hârtie, te va ambiționa să te surprinzi chiar și pe tine în unele momente.

Invitații speciali din acest an, pentru programul social, direct de pe meleagurile Castelului Electric, vor fi DJ Shiver, Matei Adrian DJ și MC Cipri Belean, oameni care vă vor asigura distracția, după orele de ”curs”, ”stagii” și luptă!

Înscrierile se vor face pe formularul de pe evenimentul de facebook sau accesând acest link. În urma înscrierii beneficiați de cazare 2 nopți, cameră dublă, masa pe toată perioada șederii, transport dus-întors, tricouri de participare, personalizat pentru echipă și participant, premii și surprize din partea organizatorilor.

La secțiunea premii și surprize, actualizările le veți putea afla urmărind pagina și evenimentul de pe facebook.

Ne vedem la Training Camp OSMD!

Victor Cepuc, Președinte OSMD

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram