Un nou eveniment la extensia din Bistrița a UMFST

Extensia Bistrița a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș a fost gazda unui eveniment la care au participat câțiva zeci de elevi de la cele mai bine cotate colegii naționale din județ, „Liviu Rebreanu” și „Andrei Mureșanu”.

Activitatea s-a adresat elevilor de liceu care au pornit deja pe drumul spre o carieră în cercetare sau practică științifică, în special în domeniul medical. Evenimentul s-a axat pe prezentarea ofertei educaționale și a avantajelor competitive ale mediului universitar din Târgu Mureș.

Dezbaterea organizată de UMFST G.E. Palade Târgu Mureș a fost anticipată de o vizită a elevilor la Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud, în laboratoarele de analize, de imagistică, sălile de operații și heliport.

Evenimentul s-a încadrat în programul „Noaptea Cercetătorilor ReConNect”, un proiect complex care a beneficiat de contribuția Universității noastre, alături de Universitatea „Babeș Bolyai”, Facultatea de Ingineria Mediului, Centrul EUROPE DIRECT Bistrița-Năsăud, RC Bistrița Nosa, Clusterul eco-inovativ pentru un mediu sustenabil și Spitalul Județean de Urgență Bistrița Năsăud.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram