Viitorii ingineri, invitați să devină voluntari în cadrul organizației ESTIEM

Organizația studențească ESTIEM (European Students of Industrial Engineering and Management) organizează astăzi, 15 octombrie 2020, începând cu ora 18.00, un eveniment online de recrutare a noi membri. Sunt așteptați să participe studenți la Facultatea de Inginerie și Tehnologia Informației.

Ai cel puțin 5 motive bune pentru care să te alături echipei noastre:

  • Înveți lucruri noi! Studiile arată că implicarea civică ne expune la situații, probleme și idei noi. Rezultatul e că oamenii care fac voluntariat simt că au dobândit mai multă putere și gândesc mai pozitiv.
  • Îți lași amprenta! Ideile, experiența și propunerile tale pot avea un efect major asupra echipei din care faci parte.
  • Să cunoști oameni noi! Peste 60 de voluntari în grupul nostru local = peste 60 de oameni faini care să-ți fie prieteni. Și, mai mult decât atât, o să ai ocazia să-ți faci prieteni și pe plan internațional pentru că ESTIEM Mureș este unul din cele peste 70 de grupuri locale din întreaga lume
  • Dobândești abilități importante! Abilitățile pe care ai șansa să ți le formezi în cadrul asociației ESTIEM se aplică în aproape orice domeniu.
  • Te deconectezi de la rutină! Activitățile interesante te scot din tiparul monotoniei, iar distracția se dublează atunci când o faci cot la cot cu oameni cu care împărtășești pasiuni comune.

Mai multe detalii organizatorice se regăsesc aici: https://www.facebook.com/events/373048467070474.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram