Work #LikeABosch – Parteneriat de tradiție dintre UMFST și Bosch Automotive Blaj

Ținând cont de faptul că în această perioadă activitățile didactice se derulează în sistem hibrid, ceea ce permite ca orele de laborator să se desfășoare on-site, studenții și masteranzii Facultății de Inginerie și Tehnologia Informației din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș au ocazia să utilizeze echipamentele și aparatele de măsură de ultimă generație cu care a fost dotat Laboratorul BOSCH, beneficiind și de o sală modernă care asigură un mediu de studiu plăcut și adecvat.

Șef lucrări dr. ing. Sorina Moica a împărtășit experiența predării în cadrul Laboratorului Bosch: „Sunt fericită că pot susține fizic laboratoarele de Control Statistic în Sisteme de Producție în sala Bosch, o sală modernă, concepută adecvat pentru munca în echipă, în interiorul căreia mobilerul de tip modular poate fi organizat în funcție de numărul de participanți și de structura echipelor de lucru. Sala este dotată cu tehnologie de ultimă oră, ceea ce facilitează desfășurarea orelor în format interactiv, precum și posibilitatea de a discuta situații reale din fabrică.”

Mai multe detalii aici: https://u2b.umfst.ro/2021/11/02/work-likeabosch-parteneriat-de-traditie-dintre-umfst-g-e-palade-din-targu-mures-si-bosch-automotive-blaj/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram