Precizări organizatorice referitoare la Festivitatea de absolvire a promoției 2022

Festivitatea de absolvire a promoției 2022, organizată în cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, va avea loc miercuri, 27 iulie 2022, la ora 19.00, pe Stadionul Trans-Sil (Strada Insulei).

MARȘUL ABSOLVENȚILOR – TRASEU

Ora 17:30 – absolvenții Facultăților de Medicină, Medicină în Limba Engleză, Medicină Dentară și Farmacie se vor încolona pe esplanada Clădirii centrale (str. Ghe. Marinescu nr. 38) pentru deplasarea spre Stadionul Trans-Sil.

• Ieșirea absolvenților din campus se va face pe poarta de acces principală și vor parcurge următorul traseu: Campus UMFST, str. Ghe. Marinescu nr. 38 – str. Nicolae Grigorescu (zona căminelor studențești UMFST) – Piața Republicii (zona Unic) – str. Revoluției

Ora 17:45 – absolvenții Facultăților de Inginerie și Tehnologia Informației, Științe și Litere „Petru Maior” și Economie și Drept se vor încolona în campusul de pe str. Nicolae Iorga nr.1 pentru deplasarea spre Stadionul Trans-Sil.

• Ieșirea studenților din campus se va face pe poarta de acces principală și vor parcurge următorul traseu: UMFST str. Nicolae Iorga nr.1 – Bulevardul Cetății – coborâre pe str. Avram Iancu – str. Poștei (cu oprire)

• Ora 18:00 – va avea loc joncțiunea coloanei absolvenților din cadrul Facultăților de Medicină, Medicină în Limba Engleză, Medicină Dentară și Farmacie, urmată de coloana absolvenților de la Facultățile Inginerie și Tehnologia Informației, Științe și Litere „Petru Maior” și Economie și Drept.

Punctul de întâlnire: str. Poștei

• În urma reuniunii celor două coloane, absolvenții vor parcurge împreună următorul traseu: Str. Călărașilor – str. Arany János – str. Cuza Vodă – str. Tamás Ernö – str. Insulei nr. 2

• Marșul absolvenților, accesul pe stadionul Trans-Sil și ocuparea scaunelor se va realiza conform indicațiilor organizatorilor și voluntarilor care vor purta robe albe.

ACCESUL PE STADIONUL TRANS-SIL

Accesul pe stadionul Trans-Sil se va face conform repartiției pe harta atașată:

• Accesul absolvenților pe stadion se va face pe intrarea din stânga (din spatele ecranului scenei), conform distribuirii pe locurile alocate fiecărei facultăți pe stadion.

• Accesul aparținătorilor absolvenților în tribunele stadionului se va face simultan pe cinci intrări începând cu ora 17:30.

• Autoturismele aparținând cadrelor didactice, invitațiilor, aparținătorilor absolvenților și tuturor participanților la eveniment vor putea fi parcate doar în zonele indicate pe hartă.

• Mașinile nu se vor parca în spatele scenei, respectiv a parcării din spatele clădirii multifuncționale existente.

REPARTIȚIA LOCURILOR PE STADION

• Ocuparea locurilor pe stadion de către studenții fiecărei facultăți se va face conform planului de organizare a festivității. Se vor avea în vedere indicațiile voluntarilor prezenți.

• Locurile alocate invitaților externi se află în apropierea scenei, în partea dreaptă a sensului de acces pe stadion (în lateral față de studenți).

• Accesul este liber tuturor, cu excepția zonei de desfășurare a festivității.

ALTE INFORMAȚII UTILE

• Festivitatea va începe la ora 19:00 și va avea o durată estimativă de 2 ore și jumătate.

• Participanții vor avea la dispoziție grupuri sanitare dispuse în zona stadionului.

• Recomandăm participanților să vină din timp la eveniment, însă nu înainte de ora deschiderii oficiale a porților de acces, menționată mai sus. Astfel, se va evita aglomerarea zonelor de acces.

• Spectatorii vor avea la dispoziție apă potabilă în zona comercială, dar pentru eficientizarea accesului la bufet, recomandăm participanților să aibă apă la ei.  

Pentru buna desfășurare a Festivității vă rugăm să respectați indicațiile și solicitările organizatorilor și a voluntarilor transmise mai sus.

Evenimentul va fi difuzat LIVE pe facebook.com/umfst


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram