Acces gratuit la o platformă inovativă de documentare

biblioBiblioteca Universității de Medicină și Farmacie (UMF) din Tîrgu Mureș anunță comunitatea academică că în urma creșterii interesului pentru cărțile electronice, prin intermediul platformei MedOne Education – Thieme Publishing Group, Biblioteca sprijină accesul la acest tip de baze de date, oferind acces gratuit la eBook-uri disponibile pe această platformă, în perioada 20 martie – 30 aprilie 2018.

Accesul se poate face atât din cadrul UMF Tîrg Mureș, cât și de acasă, după crearea unui cont personal. Pentru a crea contul, trebuie să vă aflați în interiorul domeniului IP al Universității, folosind un PC sau un dispozitiv personal.

MedOne Education este o platformă inovativă dedicată învățământului medical, care se adresează studenților și specialiștilor. Aceasta poate fi folosită atât ca instrument de predare, cât și ca instrument de învățare, combinând informațiile de specialitate cu imagini și conținut media.

Informații suplimentare despre conținutul MedOne Education: https://lp.thieme.de/t-c_mark/downloads/MedOne/Education/assets/MedOne_Education_Brochure_en.pdf

Acces: http://medone-education.thieme.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram