Alegeri la UMF Tîrgu Mureș

umfStudenții Universității de Medicină și Farmacie (UMF) din Tîrgu Mureș își aleg astăzi, 3 octombrie, în intervalul orar 10.00 – 20.00, la Casa Universitarilor, reprezentanții în Senatul UMF Tîrgu Mureș și în Consiliile Facultăților de Medicină și Medicină Dentară.

Alegerile se realizează în urma vacantării a trei funcții în ambele foruri de decizie, pentru Facultatea de Medicină, linia română și linia maghiară, și o funcție în Consiliul Facultății de Medicină Dentară, linia română.

Au fost depuse șapte candidaturi, toate fiind declarate valide. Pentru a vedea CV-urile și scrisorile de intenție ale candidaților vă invităm să accesați site-ul Ligii Studenților din Tîrgu Mureș: http://www.lstgm.ro/?p=4145.

Poate vota orice student al Facultății de Medicină și Medicină Dentară, linia română, pentru posturile de la linia română, și linia maghiară, pentru posturile de la linia maghiară, indiferent de specializare sau an de studiu, în baza buletinului sau a carnetului de student, fiecare pentru reprezentanții facultății lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram