Începe festivalul MEDIFUN!

medifunLiga Studenților din Tîrgu Mureș anunță desfășurarea, în perioada 4-8 octombrie, a festivalului cultural, artistic și sportiv MEDIFUN 2017. Evenimentul debutează mâine, 4 octombrie, la ora 19.00, cu parada participanților, la Ceasul cu Flori din centrul municipiului Tîrgu Mureș. Peste 600 de tineri împărțiți în 15 echipe vor participa la eveniment.

În perioada 27 septembrie – 4 octombrie, studenții mediciniști derulează o amplă campanie de donare de sânge, premergătoare festivalului. Peste 100 de donatori s-au prezentat până luni, 2 octombrie, la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine din Tîrgu Mureș.

Văzut ca ansamblu, festivalul care se va desfășura pe parcursul a patru zile, este împărțit în două componente:
Componenta de concurs. Principiul cu care am obișnuit participanții rămâne valabil și anul acesta, pe baza competiției între echipe, urmând ca la final, în urma probelor din domenii precum sport, cultură, logică, lucru în echipă și multe altele, una dintre echipe să devină câștigătoare.
Componenta de festival. Cele patru zile vor fi animate de peste zece artiști naționali și internaționali, nelipsite fiind activitățile recreative și culturale, cu un puternic impact asupra comunității: street art and other visual arts. Gojira & Planet H, Macanache, Fără Zahăr, Ska-nk, Dj Sauce (și mulți alții) vor urca pe scenă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram