Manifestare științifică în domeniul nutriției și dieteticii

afisAsociația Română de Nutriție și Dietetică (ARoND), în colaborare cu Universitatea de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș, organizează, în perioada 1 – 4 noiembrie 2017, la Hotel Imperial din Tîrgu Mureș, manifestarea științifică din domeniul nutriției și dieteticii, care va include două conferințe.

Prima conferință este A 5-a Conferință a Dieteticienilor cu participare internațională „Obezitatea la copil – actualități, implicații și perspective de preventie și tratament”, în zilele de 1-2 noiembrie, urmată de a doua având drept obiectiv îmbunătățirea cunoștințelor de nutriție oferite sportivilor, Conferința Internațională „Cercetări transdisciplinare în kinetoterapie, activități fizice și nutriție sportivă” (cu specific pe domeniile Nutritie, Balneofiziokinetoterapie și Educație Fizică și Sport), în zilele de 3-4 noiembrie 2017. Informații suplimentare se pot obține accesând site-urile: www.cnns.nutritiedietetica.ro și www.nutritiedietetica.ro.

Înscrierile s-au prelungit până în data de 5 octombrie.
Dimensiunea posterului este format A1, max. 594mm x 841mm, în format tipărit. De asemenea, taxa de participare se poate achita la fața locului, în ziua începerii manifestării. Înscrieri aici: https://www.nutritiedietetica.ro/inscrie-te-acum și https://cnns.nutritiedietetica.ro/cnasp/?action=register.

Pentru participanții fără lucrare, termenul de înscriere este 25 octombrie. Conferința este creditată cu 18 pct. EFC, 10 pct. EMC, iar pentru asistenți medicali se așteaptă decizia OAMMR.

Potrivit organizatorilor, aducerea celor două manifestări științifice sub umbrela unui singur eveniment, urmărește practic dezvoltarea unui sistem integrat, de abordare multidisciplinară atât a problememelor de sănătate, cât și a celor legate de activitatea sportivă.
Nutriționistul și kinetoterapeutul dețin roluri distincte, dar inseparabile în obținerea și menținerea atât ai parametrilor stării de sănătate, cât și ai parametrilor de performanță sportivă. Ca urmare, activitatea profesională a tuturor celor implicați în asemenea manifestări științifice va dobândi valențe crescute de eficiență și profesionalism. Aceasta va putea fi observabilă în îmbunătățirea managementului sanitar și al activităților sportive de nivel competițional înalt.
Invitați speciali:
Sylvia Klinger, Registered Dietitian – American Dietitian Academy
Prof. Daniel David – Clinical Psychology and Psychotherapy, Babeş-Bolyai University, Icahn School of Medicine at Mount Sinai, New York
Prof. Dragoș Iliescu – Universitatea București

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram