Anunț din partea Bibliotecii UMFST „George Emil Palade” din Târgu Mureș

BibliotecaBiblioteca Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș anunță membrii comunității academice ca pot accesa, în perioada 13 ianuarie – 13 aprilie 2020, platformele Eureka Select și Ingenta Connect ale Editurii Bentham Science.

Editura Bentham Science publică lucrări de înalt nivel în domeniul științific, tehnologic și medical, oferind cercetătorilor universitari cele mai noi informații din diverse domenii ale științei și tehnologiei.  Bentham Science publică în prezent peste 100 de seriale atât în ​​format electronic cât și în format tipărit.

Revistele Bentham Science acoperă diverse discipline în cercetare și dezvoltare farmaceutică, subspecialități medicale, inginerie, tehnologie și științe sociale.

Bentham Science utilizează platformele Eureka Select și Ingenta Connect, iar accesul actual a fost activat pe ambele plaforme, cuprinzând reviste full-text publicate între anii 2000-2020.

Membrii comunității academice pot accesa Bentham Science journals de pe IP-urile instituției, accesând oricare din următoarele URL:

 

Reviste de top ale editurii:

ASISTENȚĂ TEHNICĂ:

  1. Browserele sugerate pentru acces sunt Google Chrome sau Firefox
  2. Accesul se realizează de pe IP-uri UMFST
  3. Dacă nu se reușește accesul, vă rugăm să faceți o captură de ecran și să o trimiteți la adresa de e-mail: biblio@umfst.ro sau  fiza@benthamscience.net.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram