Comunicat privind campania de vaccinare de la UMFST!

Persoanele care doresc să se vaccineze (studenți, cadre didactice de la Facultățile de Medicină, Medicină – Limba Engleză, Medicină Dentară, Farmacie din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș) o pot face prin completarea unui formular din aplicația https://covid19.aspms.ro/formular-solicitare-programare-vaccinare-umfst/.

Prin acest formular persoanele își pot alege cel mai apropiat centru de vaccinare din județul Mureș sau din țară. Odată înscrise vor fi programate pe platforma de vaccinare (https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/) în ziua și ora disponibile la centrul de vaccinare ales.

Persoana programată va primi un e-mail de confirmare cu data dozei inițiale și doza de rapel, ziua, ora și locația centrului de vaccinare. Se va prezenta la centrul de vaccinare în ziua programării cu actul de identitate, se va efectua un triaj medical și va primi un formular de consimțământ informat.

Odată vaccinate, persoanele vor fi înregistrate în Registrul electronic național de vaccinare și vor primi o adeverință de vaccinare. Pentru data dozei de rapel, se va primi un mesaj pe telefonul mobil cu data, ora și locația centrului de vaccinare.

În etapa a-II-a de vaccinare (aproximativ după data de 15.01.2021) se vor putea înregistra pentru vaccinare pe această aplicație și studenții din cadrul celorlalte facultăți și personalul administrativ din cadrul instituției noastre.

Conf. univ. dr. Voidăzan Septimiu

Coordonator instituțional al activităților legate de vaccinarea împotriva COVID-19

Manualul de creare cont în platforma online de programare vaccinare

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram