Congresul Internațional „Marisiensis”, la borna 26!

Liga Studenților din Târgu Mureș, în parteneriat cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, organizează începând de astăzi, 4 mai 2022, până duminică, 8 mai 2022, cea de-a XXVI-a ediție a Congresului Internațional „Marisiensis”, la care participă sute de studenți pasionați de cercetare științifică și dornici de cunoaștere și dezvoltare personală.

Cunoscut drept unul dintre cele mai mari congrese ale tinerilor medicinişti şi farmacişti din România, „Marisiensis” și-a deschis porțile și spre domeniile științe și tehnologie, punând astfel un accent deosebit pe interdisciplinaritate.

Pe parcursul celor patru zile de congres vor avea loc workshop-uri, cursuri și prezentări din domeniile: medicină, medicină de urgență, medicină dentară, medicină militară, științe medicale, farmacie, inginerie și drept.

Congresul le oferă studenților oportunitatea de a-și prezenta lucrările și rezultatele științifice și de a interacționa cu lectori din țară și din străinătate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram