COVID-19. Fundamentele pedepselor dintr-o perspectivă holistică și prezentări specifice legate de sancțiunile în vigoare

Departamentul de Drept și Administrație Publică al Facultății de Economie și Drept din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, în colaborare cu Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, prin Centrul Robertianum de Drept Privat, organizează marți, 14 aprilie 2020, începând cu ora 16.00, evenimentul intitulat  Pandemos & Leges, care se va desfășura online.

Vor vorbi: prof. univ. dr. Valerius M. Ciucă, de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Doctor Honoris Causa al UMFST Târgu Mureș (2018), și conf. univ. dr. Nicolae Ploeșteanu, de la Departamentul de Drept și Administrație Publică din cadrul Universității noastre.

„În perioada pandemiei COVID-19, chestiunea pedepsei primește noi valențe pentru comunitățile umane. În prima parte a evenimentului, vor fi prezentate fundamentele pedepselor dintr-o perspectivă holistică, iar în a doua parte vor fi prezentate chestiuni specifice legate de sancțiunile în vigoare în actualul context pandemic”, a precizat conf. univ. dr. Nicolae Ploeșteanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram