Curs de perfecționare în Parodontologie-Implantologie, la Centrul Integrat de Medicină Dentară

Curs parodontologie 2Disciplina de Parodontologie a Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureş, în colaborare cu Asociația Groupe d’Etude en Paradontologie et Implantologie (GEPI), organizează, în perioadele 3 – 6 iunie 2019 și 9 – 12 decembrie 2019, la Centrul Integrat de Medicină Dentară, un curs de perfecționare în Parodontologie-Implantologie.

Cursul are invitaţi ca lectori pe dr. Paul Mattout și dr. Maria-Cristina Vaida (Groupe d’Etude en Parodontologie et Implantologie, Marseille, Franța), cu o vastă experiență în formarea profesională a medicilor din Franța și România și este coordonat de conf. dr. Luminița Lazăr.

Cursul se adresează medicilor dentiști, rezidenților și specialiștilor. Numărul maxim de participanți este limitat la 40 cursanți/seminar.

Programul cuprinde cursuri teoretice legate de diagnosticul și tratamentul afecțiunilor parodontale și cursuri practice, cu manopere efectuate pe mandibule de animal și prezentarea unor cazuri clinice (video intervenții chirurgicale, pas cu pas).

Detalii legate de program si de înscriere se regăsesc aici

Curs parodontologie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram