Elevii de la Colegiul „Unirea”, informați despre oportunitățile de studiu, formare, voluntariat și lucru în Uniunea Europeană

Cu ocazia Zilelor Colegiului Național „Unirea” din Târgu Mureș, Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș a organizat workshop-ul ”My EU Future-EU4Youth Opportunities”, prilej cu care elevii au aflat care sunt oportunitățile de studiu, formare, voluntariat și lucru în Uniunea Europeană, precum și mecanismele europene prin care le pot accesa, pentru a-și completa educația de tânăr european.

Workshop-ul ”My EU Future-EU4Youth Opportunities” a fost organizat în cadrul proiectului Center of Excellence in European Security and Disinformation in Multicultural Societies, finanțat de Comisia Europeană prin programul Erasmus+, acțiunea cheie Jean Monnet.

Aceste activități au scopul de a aduce Uniunea Europeană mai aproape de tineri. Sunt promovate valorile europene și posibilitățile concrete pe care tinerii din România le au și le pot utiliza pentr a-și creiona un viitor european.

Până în prezent, peste 500 de elevi și studenți au participat la aceste sesiuni de informare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram