Simularea examenului de admitere la UMFST, programe de studii din domeniul Sănătate, iunie 2023

Liga Studenților din Târgu Mureș a anunțat cea de-a doua ediție a simulării examenului de admitere la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș.

Simularea va avea loc în data de 4 iunie 2023, ora 9.00, în sistem hibrid (cu prezență fizică/ online) și se adresează viitorilor candidați la examenul de admitere la programele de studii din domeniul Sănătate, specializările de 6 și 5 ani, Medicină, Medicină militară, Medicină dentară și Farmacie, limba română/ limba maghiară, precum și pentru programele de 4 și 3 ani, respectiv Asistență medicală generală (limba română și limba maghiară), Nutriție și dietetică, Balneofiziokinetoterapie și recuperare, Tehnică dentară, Cosmetică medicală și tehnologia produsului cosmetic, în limba română.

Înscrierile la cea de-a doua ediție a simulării admiterii se pot face până în data de 28 mai 2023, pe site-ul http://simulareadmitere.lstgm.ro/, prin achiziționarea unui pachet sau utilizarea unui pachet preexistent.

Examenul de admitere va fi organizat în cadrul UMFST G.E. Palade Tg. Mureș în data de 23 iulie 2023.

Informațiile actualizate se pot consulta și pe pagina oficială de Facebook a simulării admiterii, https://www.facebook.com/simulareumfst/.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram