The Talent of UMF

Două dintre cele mai active organizații studențești din Tîrgu-Mureș: Liga Studenților Tg-Mureș și Organizația Studențească de Medicină Dentară, au plăcerea de a vă invita să luați parte la un eveniment care își propune să demonstreze că studenții mediciniști sunt cât se poate de TALENTAȚI, nu doar pe plan științific cât și pe plan cultural.

14925474_1831145747169455_2422145916512036161_n
Aflat la a doua ediție, evenimentul are ca scop principal descoperirea talentelor ascunse și punerea lor sub lumina reflectoarelor unei scene, menită să îi transforme pe protagoniști, studenții UMF, în Artiști!
Există viață și talent în spatele fiecărui om pe care îl întâlnești, dar talentul studenților de la UMF Tg-Mureș, pe care îî vedeți obosiți, încercănați și stresați cu siguranța va uimi! Nu se pricep doar la alegerea halatului, a bonetei și a mănușilor ci și la dansat! Nu sunt doar cu cărțile în brațe ci și cu microfonul! Nu sunt numai cu bisturiul și freza în mână ci și cu pensula sau creionul!

 

Titlul de THE TALENT of UMF va fi acordat acelui student UMF-ist care va reuși să impresioneze juriul format din oameni de valoare ale artei și culturii târgumureșene!
Toate aceste talente se vor întâlni pe scenă, sub lumina reflectoarelor, în cadrul Concursului The Talent of UMF, care ca avea loc JOI, 10 NOIEMBRIE începând cu ora 18:00 la Casa de Cultură a Studenților Tg-Mureș.
Așadar, haideți să descoperim mediciniștii nu doar ca studenți cu creierele înțesate de informați ci ca artiști dornici să își expună talentul!

Melania Ignat – voluntar blog.umftgm.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram