UMF Tîrgu Mureș vă așteaptă la Zilele Porților deschise

portile deschise umfUniversitatea de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș organizează în perioada 6-10 Aprilie 2015 “Zilele porților deschise ”, eveniment menit să prezinte emblematica unitate de învătământ a municipiului reședință de județ.

Programul evenimentului cuprinde o scurtă prezentare a Universității, pe Facultăți, în zilele de 6 și 9 Aprilie, în Amfiteatrul de la Facultatea de Medicină Dentară. Vizitarea principalelor obiective, laboratoare, săli de curs, amfiteatre, grădina botanică, baza sportiv[ și centrul de recuperare Salus per Aquam se va face de luni, 6 Aprilie, până vineri, 10 Aprilie, la cererea profesorilor însoțitori. Anul acesta se vor organiza 2 concursuri: unul de chimie intitulat “Chemistry brings us together” în data de 9 Aprilie la ora 10.00, destinat elevilor din clasa a X-a, XI-a și a XII-a, înscrierile putându-se face online pe www.lstgm.ro până in data de 4 Aprilie. Cel de-al doilea concurs este intitulat “Understanding the fundaments of life” va avea loc în aceeaşi dată la aceeasi oră, acest concurs de biologie fiind destinat elevilor din clasele a XI-a și a XII-a. Pentru înscrieri se poate accesa pagina www.lstgm.ro, în cazul ambelor concursuri trebuie plătită o taxa de 20 de lei, achitabilă la intrarea în sala de concurs.

Cei interesați vor completa un formular tipizat transmis la cerere, pe care îl vor transmite responsabilului Comitetului de organizare, Mailat Cristina Sanda. Pentru mai multe detalii puteti lua legătura pe mail cristina.mailat@umftgm.ro.

Anul acesta sunt așteptați peste 1.000 de elevi din județ dar nu numai; având în vedere ca anul trecut au participat 704 elevi de la 21 de licee, printre care se numără 60 de copii din clasa 0 de la Gimnaziul Tudor Vladimirescu. Prezența cea mai numeroasă a fost din partea Colegiului Național Unirea în număr de 65 de elevi din clasele a XI-a și a XII-a, următorii fiind elevi de la Liceul Pedagogic Mihai Eminescu în număr de 60.

În speranța unei participări în număr mare, trimitem această invitație publică doritorilor și vă așteptăm cu inimile deschise.

Vlad Vunvulea-voluntar blog.umftgm.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram