UMF TV – emisiunea umefiştilor

umf tvÎncepând de joi, 12 martie, echipa emisiunii “UMF TV” vă aşteaptă cu noi ediţii în fiecare săptămână, alături de Cătălin Dogar şi Patricia Seneş, cei care vor fi gazda dezbaterilor în acest sezon, la TTM.

Ediţie de ediţie, împreună cu medici, farmacişti. profesori şi actori ai mediului sanitar, dezbatem problemele care-i afectează pe cei din mediul umf-ist şi chiar şi pe mureşeni.

Realizatorii emisiunii aduc în platou membrii ai comunităţii academice şi medicale,  cu care analizează cele mai importante teme pentru lumea medicală şi farmaceutică: de la situaţia sistemului sanitar până la aplicabilitatea cercetărilor medico-farmaceutice.

Cătălin Dogar, fost preşedinte al Ligii Studenţilor, colaborează cu universitatea pe plan administrativ şi ştiiţific de mai bine de 5 ani, are darul vorbirii şi este un fin cunoscător al detaliilor UMF. Acestea sunt ingredientele care l-au recomandat pentru emisiunea de prime-time UMF TV. Patricia Seneş, absolventă a Facultăţii de Medicină, specializarea Nutriţie şi dietetică, este recent intrată în universul presei. Masterand în cadrul UMF Tîrgu Mureş, Patricia a rămas în contact cu comunitatea medicală şi se pregăteşte de o carieră axată pe nutriţia în diferite patologii.

În această seară invitat va fi prorectorul ştiinţific al  UMF prof. dr. Vari E. Camil, subiectul abordat fiind cercetarea medicală şi farmaceutică la UMF Tîrgu Mureş. Vă invităm să postaţi întrebări AICI, iar invitatul emisiunii vă va răspunde la cât mai multe. Emisiunea se poate urmări online, făcând click AICI

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram